Niklas Bonnevier

CHARKUTERIST/ÄGARE
 

Ingenjör, designer och charkuterist. Än slank han dit, och än slank han dit. Ja han har testat det mesta som går att testa med allt ifrån sittandes på en kontorsstol som inköpare på Ericsson till eget företag inom möbeldesign till smörkolatillverkning.

Hantverket har alltid varit centralt i Niklas liv och han är glad att han nu hittat tillbaka till en profession där han får arbeta med händerna. Samtidigt får designern i honom fundera kring varumärke, förpackning och problemlösningar i produktionen.

Drivet som Niklas känner i företagandet med att tillverka chark är flera saker:
1. Mat är viktigt och målet är att göra de bästa hållbara charkuterierna.
2. Att bidra med kvalitativa livsmedel till det lokala samhället, till vår självförsörjning.
3. Skapandet och att få vara kreativ är nog ändå nyckeln till att det överhuvudtaget finns ett Gulo Gulo Charcuterie idag.